نکات مهم در جراحی پلاستیک

جراح پلاستیک شخصی می باشد که بعد از اخذ مدرک دکتری در رشته پزشکی باید دوره تخصصی را در رشته جراحی عمومی گزرانده باشد و بعد از آن به مدت سه سال در مراکز دانشگاهی معتبر برای آموزش فوق تخصصی جراحی پلاستیک دوره دیده باشد.مطمئن ترین راه برای شناسایی پزشک منتخب برای انجامجراحی  پلاستیک مراجعه به سایت ” انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی می باشد.اصول جراحی در جراحی پلاستیک بر حفظ عروق، جایگزینی بافت مشابه با مشابه، توجه به مناطق کالبدی، و بهبود زخم با به‌حداقل‌رساندن بافت آسیب‌‌ دیده متمرکز می باشد.

چه زمانی از جراحی پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد؟

جراحی پلاستیک یکی از تخصص های پزشکی  می باشد که جراح قادر  خواهد بود اعمال ترمیمی یا اصلاح را انجام دهد. همچنین با کمک این علم می توان برخی از بدشکلی ها و نواقص برخی از قسمت هایی از اعضای بدن را اصلاح نمود. با کمک بهترین جراحی پلاستیک می‌توان پوست و نسوج زیرین آن که صدمه دیده است را ترمیم یا بازسازی نمود. همچنین در خیلی از اوقات می توان بدشکلی ها و برخی از اختلالاتی که از بدو تولد همراه افراد است را با این روش درمان یا اصلاح کرد. اما گاهی اوقات برخی از تغییرات پوستی در اثر افزایش سن وو با گذشت زمان ایجاد می شود. برای مثال به دلیل کاهش کلاژن پوست دچار افتادگی و چین و چروک می شود که بازهم در درمان این مشکل می توان از اعمال جراحی پلاستیک کمک گرفت. با این حال همه تلاش ها معطوف بازگرداندن شکل طبیعی عضو و بازگرداندن عملکرد و کارآیی ارگان مبتلا است.

 قبل از جراحی پلاستیک

مهم ترین اقدامی که باید پزشک جراح پلاستیک قبل از انجام اعمال جراحی انجام دهد، این است که شرایط بیمار را چه از نظر روحی و چه از نظر روانی بررسی نماید و از سلامت بیمار از این جهات اطمینان یابد. با این حال بررسی اینکه آیا یک بیمار یا مراجعه کننده، شرایط لازم برای انجام هر نوع جراحی پلاستیک را دارد یا خیر، کار دشواری می باشد و به تجربه و مهارت پزشکی و علم پزشکی نیاز خواهد داشت. در بسیاری از موارد ممکن است از وسایل پارا کلینیکی مانند آزمایش خون، رادیوگرافی های متعدد، و…. کمک گرفته شود در رابطه با جراحی های زیبائی، فرد از لحاظ جنبه های دیگر سالم است ولی می خواهد تغییری در ظاهر خود به وجود آورد که این تغییرات سبب بهبود کیفیت زندگی اش خواهد شد. بر این اساس باید نسبت به افراد دیگری که برای درمان های ضروری و اورژانس مراجعهه می کنند، دقت بیشتری نماییم.

جراحی پلاستیک در هر قمستی از بدن می تواند انجام شود، از ناحیه صورت و گردن گرفته تا شکم و سایر نواحی دیگر از بدن. با این حال در انتخاب جراح متخصص باید دقت  کرد و حتما از تجربه و تبحر پزشک خود  مطمئن شوید.

جراحی پلاستیک یکی از روش ها در علم پزشکی است که البته  تصور برخی از افراد این است که این روش بیشتر مشکلات جسمانی را رفع خواهد کرد اما به غیر از مشکلات جسمانی، این روش می تواند روی بعضی از مشکلات روانی هم تاثیربسزایی بگذارد. جراحی پلاستیک دربرگیرنده بخش های متعددی از علم جراحی از جمله :

  • جراحی فک و صورت و جمجمه
  • جراحی ناهنجاری های مادرزادی
  • جراحی زیبائی
  • جراحی دست و میکروسکوپی و سوختگی

انواع

برخی از رایجترین اعمال جراحی پلاستیک عبارتند از:

  1. ابدومینوپلاستی
  2. لابیاپلاستی
  3. بلفاروپلاستی
  4. رینوپلاستی
  5. ماموپلاستی
  6. الوپلاستی
  7. ترمیم چانه
  8. اتوپلاستی
  9. لیپوساکشن

ابدومینوپلاستی : عمل جراحی باز شکم جهت خارج کردن چربی های اضافی و کوچک کردن شکم است.

لابیاپلاستی :عمل کوچک کردن لبه های خارجی واژن به منظور زیباسازی و جوانسازی ناحیه تناسلی ن امروزه در دنیای غرب شایع ترین و جدیدترین جراحی پلاستیک محسوب می شود.

نکات مهم در جراحی پلاستیک توسط دکتر میلانی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آچیلان دکور Nick Joseph خسته Sport ماه مطلب - مطالب گوناگون خبرهای دنیای فناوری و اطلاعات کتاب دارن هاردی تری دی پانل